luni, 5 februarie 2007

Gramatica practica a limbii ruse

Download links:
http://www.mediafire.com/?t3xtpwzasdm
http://rapidshare.com/files/382873146/Gramatica_practica_a_limbii_ruse.rar

PDF/word, ~500 pagini, OCRed, searchable ("text under images")

"Lucrarea a fost conceputa vizind insusirea limbii ruse prin studiu individual, dar ea poate fi utila si celor care sint incadrati in formele de invatamint organizat (institutii de invatamint superior, cursuri intensive de limbi straine, iniversitatea cultural-stiintifica etc).

[...]Lucrarea pe care o punem ia indemina cititorului dornic sa-si perfectioneze cunostintele in domeniul limbii ruse are un caracter practic prin excelenta. Acest lucru isi gaseste expresia nu numai in bogatia si varietatea exercitiilor pe care le cuprinde, ci. si in modul de structurare si dozare a teoriei. Partea teoretica contine numai cunostintele si regulile generale (limitate, uneori, la simple enunturi), necesare pentru intelegerea caracteristicilor categoriilor gramaticale – morfologice si sintactice – ale limbii ruse, precum si pentru efeciuarea in mod constient a exercitiilor. Exercitiile, subordonate capitolelor respective ale gramaticii traditionale, sint organizate intr-un sistem menit sa asigure insusirea celor mai dificile categorii gramaticale si automatizarea folosirii lor in procesul de comunicare. Restringind spatiul acordat teoriei – de multe ori problemele teoretice fiind doar mentionate – am avut in vedere si faptul ca lucrarea este destinata unui cititor-consultant familiarizat cu terminologia gramaticala si cu notiunile de gramatica in general."


N-ar trebui sa fie probleme de nici un fel. If they are, let me know here.


G.


7 comentarii:

Anonim spunea...
wow. you just made the day of a really netfreak-y student in foreign languages. cheers.
Geo Atreides spunea...
My pleasure!
Hopefully you understand romanian and russian :D

G.
Gadjo spunea...
foarte frumoasa treaba faci tu aici dar un blog e pentru articole. pt sharing pe naspa exista torrente si slava sfintilor si un tracker romanesc specializat pe educative.
Geo Atreides spunea...
Multam pt clarificare, gadjo!

G.
Gadjo spunea...
era o sugestie. nu stiu cat de mult vrei sa se raspandeasca materialele urcate aici dar ma gandeam ca te aperi mai usor si distribui mai larg cu un trackerul.

apreciez enorm ce faci si stiu cat dureaza sa scanezi si sa prelucrezi carti intregi pt ca am facut-o si eu de cateva ori.
incearca
http://movement.home.ro
uimitor inca nu l-au sters gagiii desi nu m-am mai ocupat de el de niste ani
Geo Atreides spunea...
Actually, se distribuie oarecum mai repede asa, fiindca sunt luate sub umbrela google-ului; descriptiile de la fiecare carte sunt foarte importante.

Multam mult pentru aprecieri, intr-adevar nu e munca usoara. Siii... gata, gata, nu mai scanezi? :P

G.
Anonim spunea...
Mersi mult, de mult cautam o carte de rusa. Ai idee unde pot gasi si una de ucraineana? ;;)
Cristina