miercuri, 7 februarie 2007

Limba Germana (curs, 900 pagini)

Download links:
http://www.mediafire.com/?6ndzlojjmnn
http://rapidshare.com/files/15328297/Limba_Germana__curs_-_900_pagini_.rar

PDF/word, ~900 de pagini, OCRed, searchable ("text under images")

Manualul de fata, o editie revazuta a celui din 1963, se adreseaza studentilor de la cursurile de limbi straine la alegere (cursuri de zi si fara frecventa), de la cursu¬rile postuniversitare, precum si studentilor ce studiaza limba germana ca specialitate secundara. De asemenea consideram ca manualul poate fi folosit la orice cursuri de limba germana, cu sau fara profesor.

La selectionarea textelor si a exercitiilor gramaticale s-a avut in vedere predarea unor cunostinte elementare de morfologie si sintaxa, precum si insusirea lexicului uzual. In acelas timp manualul urmareste insusirea normelor de baza ale ortografiei si ortoepici limbii germane.

In alcatuirea textelor s-a tinut seama de sfera de activitate profesionala si de preocuparile studentilor. S-au inclus si fragmente adaptate din opere literare, cu scopul de a largi orizontul cultural al studentilor si de a-i pregati pentru trecerea la insusirea textelor de specialitate.

Organizarea vocabularului a urmarit cuprinderea termenilor uzuali care intervin frecvent in sfera de activitate a studentului sau care sint caracteristice pentru textele limbii literare.

Obiectivul principal al organizarii manualului este sa dea studentului cunostintele de baza pentru insusirea limbii germane si s a-l initieze, ca, individual, cu ajutorul dictionarului, sa poata intelege caracteristicile traducerii textelor de specialitate.

No special mentions; se printeaza foarte bine, s-a ocr-uit foarte bine. Vocabularul era separat in alt volum, acum nu mai e in alt volum, ci in fisierul word.


G.


4 comentarii:

skunkTM spunea...
E cel mai bun curs de limba germana intalnit de mine pana acum. Multumesc!
DAN spunea...
incredibil... de cand caut asa ceva. Te felicit!
Anonim spunea...
Multumesc.
Anonim spunea...
va multumesc foarte mult pentru gest.
sa ne bucuram impreuna de aceasta limba. sunteti un om generos.