sâmbătă, 28 iulie 2007

Nazi Pop Twins: Prussian Blue

Nazi Pop Twins este un documentar de o oră, produs de James Quinn, despre controversata bandă pop Prussian Blue, a căror staruri gemene promovează o muzică naţionalistă, neo-nazistă.

Prussian Blue, numită astfel după reziduul chimic din camerele de gazare, e alcătuită din Lamb şi Lynx Gaede, adolescente de 14 ani, blonde cu ochi albaştri. În cântecele lor aduc laude lui Rudolph Hess, neagă Holocaustul şi visează la o Americă Albă.

Filmat pe parcursului unui an, Nazi Pop Twins ni-l prezintă pe James invitat în familia Gaede, unde speră să descopere secretele celebrităţii gemenelor şi motivaţia din spatele controversatei lor muzici.

Documentarul poate fi urmărit în întregime aici: http://stage6.divx.com/video/1463574.

Mai jos e un trailer.
Uploaded by TLNNL

G.

6 comentarii:

black_angel spunea...
wow super articol:D fetele mi se par ok da am vaga idee ca au fost indoctrinate de la o varsta frageda nu e vina lor

rockgirl ...T.
Geo Atreides spunea...
hey rockgirl! :D
Clar au fost indoctrinate. ma indoiesc la 14 ani isi dau ele bine seama pe ce lume traiesc.
Trist.
G.
RudeGirl spunea...
Ooooooo, daaaa, Prussian Blue. Ele pe scena, cu 30 de boneheads in fata salutand ca disperatii: imaginea perfecta a prostiei.
Geo, *sunt* indoctrinate, dar sa nu uitam ca asa sunt toti pana la urma, nici unul din ei nu stie pe ce lume e, fie ca are 14 sau 35 de ani.
rudegirl spunea...
OK, imi retrag cuvintele... Credeam ca am auzit destule de Prussian Blue, dar se pare ca e mai trista situatia decat credeam [am apucat sa ma uit la filmulet] :|
Geo Atreides spunea...
Vezi? Nu sunt deloc neo-naziste sau mai stiu eu ce. Sunt doar foarte tinere. Dar deja le e rusine de ce-au cantat si de concertele la care au fost.
Sper sa scape de sub tirania mamei lor si sa-si dea seama in final pe lume traiesc.
G.
siemprecontra spunea...
April, mama fetelor, se vede implinita prin ele, pentru ca ea nu a reusit singura sa se ocupe de frustrarile ei.. dupa cum se vede fetele nu`s foarte incantate de ceea ce fac, chiar incep sa regrete ce au facut pana acum, dar se vede ca fac asta din respect pentru mama lor si ca sa nu o supere. ;)