sâmbătă, 4 august 2007

Cum moare o plajă


Concluzia logică a turismului contemporan. Suntem prea mulţi, prea lacomi.

The Machines knowest:


You move to an area and you multiply, and multiply until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet. You are a plague, and... and there's no cure.


G.

4 comentarii:

O. spunea...
Citatul este cumva din "Eu robotul"?; oricum ar fi, sunt intru totul de acord, suntem prea multi, poate ca ar trebui sa mai vina cate un razboi...sa mai rareasca din cand in cand dintre noi, vorba Adei Milea
Geo Atreides spunea...
Citatul e din Matrix, exceptând partea în italice, care e a mea.
E, un război sau o grindină globală cu prezervative. Prefer a doua variantă. :P
G.
malina spunea...
ce idei sumbre!
hai sa mai decimam
ce ziceti, un lagar ar fi util, nu?
Geo Atreides spunea...
Nu malina, un lagar n-ar fi nici util, nici moral.
Cum spuneam intr-un comment mai sus, mai bine ar fi o educatie sexuala temeinica, cuplata cu anti-conceptionale la discretie, de la pilula la prezervative, plus constientizarea faptului ca prin simplul fapt ca facem copii poluam planeta. Stiu, trist, dar foarte adevarat.
In nici un fel nu sunt avocatul unor solutii coercitive, ca in China, par example. Daca vrei sa faci zece copii, fa zece copii, dar pregateste ca noi toti ceilalti sa ne uitam urat de tot si sa nu mai vorbim niciodata cu tine.
G.