sâmbătă, 6 octombrie 2007

Încă un homofob

Numele lui e Buddha şi e homofob.

Într-un post din 4 octombrie, Buddha mai scrie o variaţie după prăfuita şi tocita temă pe care o ştim atât de bine: că sunt bolnavi, că sunt "molipsitori", că nu ştie ce se va întâmpla cu copilul lui când va afla de homosexuali, etc.

Ştiţi, aceeaşi melodie după care dansează minţile din stânga curbei, incapabile să înţeleagă complexitatea realităţii în care trăiesc. Să îi explic că homosexualitatea nu este o boală psihică? că nu se ia? Ar fi o idee; evident, n-a rezolvat nimic.

Bomboana de pe colivă este alta: pe ze list, buddha este pe locul 9 (alt homofob notoriu este pe 7), ceea ce înseamnă că e foarte citit. Din ce în ce mai mult îl înţeleg pe Plato când îi alunga pe poeţi din cetate: cei ce sunt foarte ascultaţi s-ar putea să nu cânte Frumosul şi Binele. Plato greşea; nu interzicând rezolvi ceva, ci discutând.

Dar ce discuţii poţi avea cu nişte caractere obtuze, lipsite de empatie, imune la logică şi bun-simţ?


G.

4 comentarii:

lex spunea...
Trist buddha asta,trebuie sa ai o minte deschisa si sa privesti peste stereotipuri.Eu sincer nu sunt homofob,nu asa vea de ce sa ma tem,partea c utemutul pt siguranta copiilor mi se pare cea ma ijalnica,sunt alte lucurui muult mai garve ce ar dauna copiilor ci nu homosexualitatea,oricum dupa cum e si postul facut se vede clar cat de incuiat este buddha:).
Buddha spunea...
Da, daca sunt citit ar trebui sa-ti sune niste clopotei pe undeva prin capsorul tau...
Iar despre faza cu "partea c utemutul pt siguranta copiilor mi se pare cea ma ijalnica,sunt alte lucurui muult mai garve ce ar dauna copiilor" e de tot cacatul ...si sunam ca ceva de genul "daca tot sunt atatea cacaturi pe lume, ce mai inseamna unu in plus?" ...asa ca sunteti doi cretini...
Geo Atreides spunea...
@lex: subscriu. you said it right.

@buddha: tu ai cititori in acelasi fel in care Becali face audienta, sa zicem. Nu numarul de unici/cititori e un indicator al valorii, lucru exemplificat foarte bine de Van Gogh.
Ideea era ca homosexualitatea nu dauneaza in nici un fel copiilor. Ideea era ca e la fel de ridicol sa nu vorbesti fiului tau de homosexualitate de frica ca aceasta va deveni gay pe cat de ridicol e sa nu vorbesti cu fiica ta despre sex in general de teama ca va deveni a slut.
Ideea e, Buddha, ca lucrurile sunt complicate iar tu nu reusesti sa le pricepi.
G.
gugutza spunea...
Eu cred ca nu ar trebui acordata atata atentie unei persoane care prin exprimarile sale da dovada de infantilism, fara a reusi sa aduca argumente valabile.

Iata cateva mostre:
"...nu inteleg de ce ar trebui copilul meu sa se gandeasca la asa ceva … De ce trebuie sa vada asa ceva? De ce trebuie sa-si puna intrebari?"

"...eu iti garantez ca majoritatea sunt niste ratati..."

"...si ce e cel mai rau, e ca pentru anumite persoane poate fi ceva molipsitor..."

Infantil, infatuat si intolerant!
Si tot el face pe altii cretini! Tipic.