miercuri, 2 aprilie 2008

Achtung! Freiheit ist verboten!

Astăzi, la orele 14:oo, mascaţii de la SPIR au năvălit peste 50 de militanţi anti-Nato, ce pregăteau workshop-uri şi alte activităţi, în fabrica Timpuri Noi, unde aceştia închiriaseră o hală. Ei au fost arestaţi, deşi nu au încălcat vreo lege.

Ei au plătit 2 800 de lei pentru pentru a închiria hala până luni, 7 aprilie. Deşi erau paşnici şi civilizaţi, deşi aveau contract cu ei, conducerea fabricii a cerut poliţiei evacuarea lor.

Site-ul contra-doxa.com, administrat de anarhişti din Iaşi, este inaccesibil de ieri.

Siemprecontra şi underhill au scris despre asta până acum.


Atât le e frică provincialilor care ne conduc să nu meargă ceva prost în timpul summit-ului, încât sunt dispuşi să calce fără nici o jenă peste drepturile constituţionale ale cetăţenilor aceste ţări.

Foarte bine.

Este de acum clar care este situaţia. Este de acum clar că nu se poate discuta cu jigodiile de la putere. Este de acum clar că singura cale posibilă este lupta şi sacrificiul individual, lupta pentru cea mai înaltă cauză: libertatea.

Veţi plăti pentru ce-aţi făcut azi, voi mici lichele şi trepăduşi. Vă promitem asta. Summit-ul va trece, fraţii anarhişti străini vor pleca acasă, dar noi vom rămâne.

Nu vom uita niciodată şi nu vom ierta niciodată. Veţi cădea, într-o bună zi, sub bocancul nostru, sau vom muri luptând. Nu este altă cale. Puteţi să ne arestaţi, alţii ne vor locul. Puteţi să ne ignoraţi, ne va fi mai uşor.

Veţi plăti.


G.

1 comentarii:

cristina otee spunea...
asta e democratia lor.ei si-au dorit-o si acum nu o respecta.s-au dat atata peste cap pentru rahatul asta de summit care dupa ce ca seaca o tara de bani mai si creeaza diverse neplaceri pe parcursul lui.nu cred ca am inteles cu ce au fost deranjati cei din serviciile secrete avand in vedere ca nu se intamplase nimic iesit din comun.se vede cate stiau despre ce trebuia sa se intample avand in vedere ca s-au pomenit cuvintele 'nationalist' si 'sovin'. this is just perfect.