sâmbătă, 24 mai 2008

Coming soon

M-am apucat de un nou proiect, mult mai mai complicat decât twitter widgetul. Ce-i drept, va fi şi mai spectaculos.

It involves maps. Uhu!

Probabil îl voi faci în Adobe Air, just because I can. Also, because Y!WE e cam subţirel pentru ce vreau eu.

Bun. Problema e că while I do cool, beautiful things, my money are running out. Of, de ce nu m-a făcut mama fata frumoasă, să vezi atunci ce repede mi-aş fi rezolvat problemele financiare :D.


G.

10 comentarii:

Roxa spunea...
Dar atunci n-ai mai fi facut cool, beautiful things... pentru intreaga omenire. :)) Cred, mnu`sh, nici eu nu-s rupta din soare, ceea ce se vede-n buzunare. :))
Geo Atreides spunea...
Daca as fi fost fata gigea, iti zic eu ca m-as fi descurcat cumva sa am ce manca in timp ce fac cool, beautiful things.

Si lasa maica, ca esti inca tanara, ai toata viata inainte sa-ti umpli buzunarele (desi poate nu in acelasi mod in care mi le-as umple eu daca as fi o fata frumoasa).
Plus ca asta cu frumusetea se aplica doar la oameni batuti in cap, ca mine. Altii, mai destepti, pot sa faca bani si altfel... cred.

G.
Roxa spunea...
Pai nu tintesc spre umplerea buzunarelor, pentru ca din ce-mi place mie sa fac am auzit ca oricum nu prea iese mare branza. Da` nu-mi pasa, am fost in liceu la un profil ales gresit si stiu ce-nseamna sa te lupti cu lucruri ce te dezgusta, oricat de 'benefice' ar putea parea pentru viitor.

Si din cate-am citit, nu-mi pari deloc batut in cap, so chill, beauty is in the eye of the.. uhm.. blog reader. Or something. :)
Tiberiu Florea spunea...
Păi şi nu susţii Adobe folosindu-le produsul, şi mai mult promovându-l aici?

Stick it to the man! :P
Ellodya Black spunea...
thank god ca nu esti fata frumoasa! o panarama in minus!
Geo Atreides spunea...
@ellodya:
Don't judge too harshly what other people choose to to with their lives.
Faptul ca o femeie face sex pe bani nu o transforma brusc in ceva inferior. Este si ramane aceeasi fiinta umana ca inainte de a face sex pe bani. A caracteriza o persoana doar pe baza acestui lucru mi se pare putin infantil.
G.
Ellodya Black spunea...
mie mi se pare extrem de trist ca singurul lucru pe care unele tipe il au de oferit este sexul.
si in conditiile in care avem ditamai encefalul cu care sa putem face (aproape) orice, da, pot spune ca le consider inferioare pe cele care nu-si pot imagina alta munca. dar asta nu inseamna ca se schimba ceva. ele asa au fost dinainte de a face sex pe bani.
iar problema mea cu stimatele doamne sau domnisoare care practica meseria (intr-un fel sau altul) este ca strica imaginea femeilor in general. scrisesem si eu ceva in legatura cu asta. :)
Geo Atreides spunea...
Cine a zis ca nu-si pot imagina alta munca? Tocmai ca isi pot imagina alta munca aleg the easy way. Nu vad pentru ce ar trebui sa se streseze ca secretare sau altceva, cand ar putea sa aiba fun si sa faca bani. Nu toti oamenii tin sa se chinuie singuri cand ar putea sa nu.
De asemenea, nu toti sunt la fel de inteligenti. Vezi graficul de la horoscopul zilnic.
Cam hazardat sa spui ca ar strica imaginea femeilor. In primul rand nu stiu daca exista un asemenea lucru ca "imaginea femeilor": ar trebui sa cunosti mai toate femeile (sau un procent significativ) pentru a putea trage o concluzie despre ele.
Asa cum, daca intalnesc, de exemplu, o ţaţă grasa si a dracu, nu o sa trag concluzia ca femeile sunt grase si ale dracu, mi se pare aiurea sa crezi ca ceea ce fac cateva femei contribuie la imaginea generala asupra femeii.
Plus ca nu mi se pare ca a fi o prostituata e un lucru rau; e o alegere personala, care nu afecteaza pe altcineva decat pe cel/cea ce a facut-o.
G.
Sisi spunea...
eu sunt 100% convinsa ca o frumusetea nu e de ajuns . prostituatele nici macar nu sunt frumoase . oricum imi place de tine ca esti foarte tolerant . asta e un lucru bun :)
Geo Atreides spunea...
@sisi: evident; daca nu e desteapta, o femeie frumoasa isi poate risipi frumusetea aiurea.

In alta ordine de idei, you have a nice blog! Un mic sfat: ar fi gigea daca nu ai pune spatiu inainte de punct sau virgula. Sau daca ai folosi mai mult paragrafele.
Multam ca m-ai adaugat in blogroll; eram cat p-aici sa te adaug si eu, pana cand am vazut ca ai si pitzipoanca.org, un site pe care il urasc din toata inima (acum scriu un post de ce).

G.