sâmbătă, 28 iunie 2008

Back

Aşadar, s-a întâmplat şi vama veche.

A fost fain; bunică-mea behaved, şi exceptând her deux-pieces bikini, everything went smoothly. Nu ştiu dacă indiferenţa ei la ce zicea lumea e o chestie genială, sau her Alzheimer showing. Totuşi, m-a amuzat.

La vamă în timpul săptămânii e destul de gol şi sexy. Vineri când am plecat începuseră să vină oameni... şi să vină... şi să vină... ducă-se-ar.

De asemenea, e fantastic cât de sexy arăt bronzat.

Pentru cei ce urmăresc viaţa mea sexuală (ştiu cine sunteţi şi la fel şi poliţia... you freaks), în continuare i didn't get any. Dacă n-ai cu cine s-o arzi prin vamă, mai bine stai acasă. Contrar a ce cred unii, gandurile mele sunt mereu libere şi la fel de mereu mă simt liber, aşa că pe faleză mă gândesc în general la threesome-urile (mmf); d-aia e bine să fii cu cineva când eşti pe faleză. A, şi probabil ca să discuţi and stuff like that, dar în primul rând for threesome-uri. Din nou, contrar a ce cred unii, nu dragostea contează, ci sexul. În trei. Eventual într-o orgie. Lucru de care vă veţi convinge şi voi, mai târziu, când veţi bătrâni şi înţelepţi, aşa, ca mine.

Am observat ceva interesant: sânii nu sunt sexy pe plajă, şi erau destui sâni frumoşi. Exceptând pe ăia de chicotesc şi fluieră când văd "ţâţe", şi care nu prea sunt în vamă (în timpul săptămânii at least), pe plajă nimănui nu-i prea pasă de sâni. Sau de altceva. Sigur, se mai întorc capete, dar hei, suntem oameni, curioşi, alea alea.

Apropo de goliciune, am văzut tipi, de toate vârstele, făcând nudism pe lângă copiii mici, de toate vârstele. Ce m-a amuzat la culme a fost să mă gândesc la ce s-ar întâmpla dacă un tip la 50 de ani şi-ar da jos tot lângă un grup de trei fetiţe, undeva pe o plajă în USA. Sau cum ar reacţiona o familie de americani, cu un copil mic, dacă ar veni un tip gol la ei să-i întrebe cât e ceasul. Totuşi, se poate şi mai bine: la germani poţi să faci nudism în parcuri. La noi nu. În orice caz, tot e mai bine decât puritanismul (ipocrit, în mare parte) american.

Trenul până la mare suge. Să faci cu rapidul 286 de km în 6-7 ore (după noroc) suge. Cel puţin avea aer condiţionat.

Bun.

Acum vine partea importanta: am întrebat în stânga şi dreapta, şi e posibil să-mi găsesc ceva de făcut prin vamă (adică o slujbă). Dar încă aştept some calls. Apropo, am avut primul meu interviu pentru o slujbă! Uhu! Cresc mare. Ştiam eu că de la 26 de ani lucrurile se vor schimba.

Azi mă odihnesc, catching up with my Jon Stewart and my porn (missed them both very much), deci program de voie în weekend-ul ăsta.

P.S. Nu întrebaţi de my tattoo, e numai pentru oamenii cu care mi-o trag.


G.

6 comentarii:

Ellodya Black spunea...
Foarte subtila aluzia, ce sa zic...

M-am exprimat gresit, recunosc. Ideea nu era ca in restul timpului gandurile nu ar fi libere. Ce vroiam de fapt sa descriu era o anume senzatie pe care o am de obicei cand sunt la mare singura (pe faleza/plaja/dig/whatever dar sa aiba vedere la valuri). Cuvintele potrivite pentru a o cuprinde sunt exagerat de siropoase/metaforice/intime si n-are sens sa ti le zic.

Si-n plus, am mentionat in commentul anterior "parerea mea", nu m-am referit la tine in mod direct si la ce faci cu gandurile tale si cu tine in general.
Geo Atreides spunea...
C'mon, nu fi supi, i was just setting up a joke :D
G.
Ellodya Black spunea...
Gizas nu sunt "supi", si sorry i didn't get it. Sunt si io blonda, ce vrei... :P
Alexandru` spunea...
Sa adaptez oleaca Chasey Lane " would you fuck me for tatoos?".
Anonim spunea...
esti extraordinar!!!
as putea spune ca mi-e dor de tine....cred..?!
Geo Atreides spunea...
Sunt maica, sunt.
It's a curse, really. Or a blessing. :D
G.