joi, 21 august 2008

Away

Plec iarăşi, frumoşilor.

Merg la cota 1500, la o mică şi curioasă căbănuţă, unde vom sta la dulce taifas, iar noaptea voi face dragoste cu cele mai frumoase femei din lume, şi la fiecare două nopţi, cu cei mai frumoşi bărbaţi din lume. O dată pe lună, cu câţiva adolescenţi, oh, Nathaniel, the fire of my loins, my sin, mon semblance, mon frere.

...mda.

Exceptând partea cu dragostea... şi dulcele taifas, totul e adevărat. EcoAssist-ul iarăşi a organizat o ecologizare, cu ajutorul Parcului Naţional Bucegi pe care i-am impresionat data trecută, şi a altor sponsori, câtă frunză câtă iarbă (în speţă doi sau trei, dacă sunt şi ăia). Dar asta nu contează, ong-ul are un management de excepţie, şi se descurcă el cumva. Apropo, dacă vreţi să îl sprijiniţi, puneţi un link (către ei) la voi pe blog (care aveţi blog).

Probabil că nu voi putea să intru pe net, exceptând vineri seara, când ne vin reîntăriri şi ne ducem să-i luăm de la găriţa din Sinăiţa.

Mă întorc pe 25 seara; până atunci să vă pregătiţi sufleteşte, că pe 26,27 intră în beta Desfăcătorul de bloguri şi toată lumea voastră se va schimba (that statement is 56.5% serious)


G.


3 comentarii:

puttycat spunea...
u're funny :D
Geo Atreides spunea...
Multam mult, stiu. Totuşi mai mult enervant decât funny, sadly.
G.
Anonim spunea...
Hei G , noi te iubim oricum .