miercuri, 7 ianuarie 2009

Shalom!

Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor şi Refugiaţilor (A.P.A.D.A.R.), organizează în data de joi, 8.o1.2009 între orele 12-14, pe trotuarul de vis-a-vis al Ambasadei Israelului din Bucureşti (Blvd. Dimitrie Cantemir nr. 1, tronson 2+3, Bloc B2, vezi hartă, pe lângă Unirii), o adunare publică avînd ca scop oprirea războiului din Fâşia Gaza. Cerem retragerea trupelor evreieşti din Fâşia Gaza.


* 300 din cei 670 ucişi până acum sunt civili

* 130 sunt copiii sub 16 de ani.


A tăcea înseamnă a fi complice. Dacă aţi fi trăit în 1945, ce aţi fi făcut?


G.

6 comentarii:

maria spunea...
Nu stiu daca realizam asta, dar majoritatea noilor colonisti care creeaza problemele astea sunt evreii din Europa de est care se duc "acasa". care vad in Israel o forma legala de emigrare intr-o tara capitalista.Multi did not give a daman about their religion before.And feel entitled to everything Israel has to offer.

hehe...cuvantul care mi-l cere site-ul pt verificare e "peadar". Moldovenii de dincolo de prut stiu de ce rad.
ROmanul spunea...
A iesi in strada pentru a demonstra nu are nici un efect (sau aproape nici unul). In schimb putem sa nu mai cumparam produsele companiilor evreiesti. Cautati pe net dupa boycot Israel si o sa aflati mai multe. De exemplu nu mai cumparati produsele tnuva.
Anonim spunea...
cate astfel de manisfestari se organizeaza anti-hamas si anti atacurilor teroriste si de gherila ale palestinienilor? c`mon people nu fiti fatarnici.
Geo Atreides spunea...
@chaos_and_smiles
Probabil ai impresia ca Hamas si IDF-ul au acelasi strength. Probabil ai impresia ca o racheta hamas poate sa niveleze un intreg cartier. Probabil ti-e prea lene sa intelegi ce se intampla acolo.

G.
Anonim spunea...
deci totul se rezuma la intensitatea atacului ? cine omoara mai putini are dreptul sa omoare? sa nu uitam ca palestinienii au inceput.
ODO spunea...
Haideti sa nu transformam ceea ce ar trbui sa fie o atitudine pacifista intr-una anti-evrei.Sa luam in calcul ca statul israelian nu reprezinta opinia sau interesele tuturor cetatenilor sai. Inca de la inceputul conflictului o treime din populatia Israelului a iesit in strada ca sa protesteze impotriva razboiului. (pt. cine intereseaza parerea lui Michael Moore despre asta: http://inaintedetacere.blogspot.com/2009/02/michael-moore-despre-razboiul-din-gaza.html).