miercuri, 18 martie 2009

Bloguri de online

Bloguri de online: sau cum să discutăm despre discuţii creând astfel discuţii discutate de către cei ce discută discuţiile. Discutate.

Şi ne mai mirăm pe urmă de ce n-a auzit nimeni de blogosfera românească: e formată din marketers şi fomişti. În proporţii egale, bineînţeles. Şi piarişti, da' ăştia tot la marketers intră; fomiştii sunt ăia care şi-ar vinde mama (sau i-ar face blog) pentru nişte amărâţi de dolari din adsense (sau din bannere, pentru "profesionişti").

Pe cine să intereseze meta-(meta-)discuţiile sau posturile "funny" despre nimic? Asta exceptând cazurile de IQ sub 50.

G.

8 comentarii:

Dan spunea...
you're in denial!
Ghost spunea...
Permite-ti sa raportez, sefu'! Nu-s nici unul nici altul. Adica nu ma incadrez. Propun crearea unei noi rubrici, pentru cei care o freaca doar asa, sa se afle-n treaba.. :P
Flavius Ţerbea spunea...
Raspunsul nu poate fi decat unul: DA!
Vietnam spunea...
Daca o luam din punct de vedere economic, atat timp cat exista cerere, trebuie sa existe si oferta . "internauti cu iq mic exista o gramada, care cauta faze amuzante, si asta am observat-o cel mai bine cand a fost faza cu tipa care ii cadea dulapul in cap, 80000 de mii de vizitatori unici intr-o zi, sau ceva cam asa au fost. Am observat ca exista cerere, si ca intr-o zi poti sa scoti mai mult decat salariu mediu pe o luna, dar si de aia am renuntat la blog, devenise o tarfa . Pana imi pornesc noul blog, imi place sa primvesc cum evolueaza lucrurile, dupa aprerea mea totusi, prea lent
victorperdevara spunea...
"Bloguri de online: sau cum să discutăm despre discuţii creând astfel discuţii discutate de către cei ce discută discuţiile. Discutate."

Fraza asta se poate aplica penei de curent. Pe toate blogurile s-a discutat aceasta mare cauza. Personal am amintit doar asa sa nu zica cineva ca am uitat de ea. :)

http://victorperdevara.wordpress.com
Alexandru` spunea...
:) Ce te miri, mă? De ce să te-ajut să evoluezi când mie mi-e foame? Şi e de înţeles până la un nivel, dar mulţi mută nivelul ăsta cu fiecare ocazie.
dragoş c spunea...
hm, blogul meu nu intra in nici o categorie! yes!
madelin spunea...
Hrmmmm...
OffTopic (sau poate ca nu?!?)

Deci leapsa:

http://madelin.wordpress.com/2009/04/15/cetitoarei-cu-perna-albastra-pisica-in-poala-si-lampadar/

Deci numai if you please.

Deci multumesc pentru atentie.