miercuri, 4 martie 2009

Junk Made Mărţisor 2009

Şi fuse şi se duse încă un proiect marca EcoAssist: Junk Made. Am muncit mult de tot (Liana zice 50 de ore, eu zic că mai mult :D), am făcut 400 de mărţişoare, dintre care 210 numai pentru trustul Ringier (compact şi Libertatea). Tot raportul posteveniment aici (cu bonus moviez de la Dani şi Răzvan :P)

Cum spuneam mai alaltăieri, când un nene rău se luase de proiect, scopul Junk Made-ului a fost strângerea de fonduri. Care fonduri vor intra în alte proiecte. De aceea fiecare mărţişor vândut a însemnat enorm şi de aceea big hugs şi mulţumiri celor de sub poze, care au venit şi au cumpărat.

Bun. Acum ne odihnim, ne uităm la poze, etc., iar peste câteva zile pornim din nou, cu alt proiect: Mare Re-dozare. De data asta cu premii (incluzând ceva legat de Tiesto :D). Ţineţi aproape.

Duminică:


Ştiu, ar fi trebuit să comentez pozele, că deh, aşa e gigea, dar mi-e o lene, n-aveţi idee. O să menţionez că apar pe acolo pe undeva Liana Buzea et. co., apar şi eu, apar şi Roxana Radu, Bobby Voicu, Dan Dumitrescu, Adrian Ciubotaru, Baby Racy, etc.

Despre Junk Made au mai scris: Baby Racy, Adrian Ciubotaru, Dan Dumitrescu, Ioana Blanaru, Adina Necula, BlegooPR.


G.

0 comentarii: