joi, 29 aprilie 2010

Somnul arhitecţiilor naşte monştri

Bicicleam şi eu ca omul normal, prin Bucureşti, fluierând şi dând la pedale cu voie bună, în pregătirea unui anumit event, când BAM! văd chestia asta:bucuresti case monstri dezastre arhitectonicebucuresti case monstri dezastre arhitectonice


Pentru numele bunului dumnezeu şi a tot ce e sfânt sub soare, cine sau ce a crezut că monstruozitatea de mai sus e o idee bună? Şi cine sau ce a aprobat construirea ei?!

Pur şi simplu nu mi-a venit să cred când am văzut-o. Rămăsesem cu gura cascată ca la urs, mai ales că înainte avusesem parte de un regal arhitectonic (sunt câteva giuvaeruri în Bucureştiul nostru, nu o să vă vină să credeţi).

Sper că la următorul cutremur să cadă frankesteinul ăla, şi să rămână pe veci mormanul de moloz ca o amintire şi un avertisement pentru generaţiile viitoare. Oh, şi când aflaţi care arhitect a avut ideea şi cine a aprobat-o, spuneţi-mi şi mie.

Ţin să-i cunosc personal şi să aflu exact ce demon i-a posedat (pun pariu că e stafia lui Ceauşescu care n-are odihnă şi continuă să-şi bată joc de oraşul ăsta blestemat).

Frankestein-ul se găseşte aici.


G.


0 comentarii: